Nye kurs i Medisinsk yoga starter opp i uke 43 på Kjelsås!

Mandager kl. 19-20.30, 23. oktober - 11. desember.

Tirsdager kl. 18.30-20, 24. oktober - 12. desember.

Onsdager kl. 10-11.30 eller 18-19.30, 25. oktober - 13. desember.

 

                                                                                                 Torsdager kl. 14-15.30 eller 18.30-19.30, 26. oktober. - 14. desember

 

Enkel, effektiv, helsefremmende og stressreduserende yoga. En terapeutisk yogaform som passer for alle uansett fysisk eller psykisk begrensning. Pusten er i fokus og du lærer meditasjon, avspenning og myke dyptvirkende helbredende bevegelser.Du lærer deg en god avspenningsteknikk som du kan bruke både underveis og praktisere hjemme etter kurset. Adresse: Kjelsåsveien 114,2. etg. 0491 Oslo Pris: 1560,- for 8 ganger á 90 min. Inkl. lån av matte/pledd. Begrensent antall plasser - maks 8 deltagere per kurs. Meld deg på email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller SMS til tlf: 99492767. Send ditt navn, fødelsesdato, e-postadresse, postadresse og telefonnummer.

 

Bevisst pust er den optimale teknikken mot stress. I kurset Bevisst pust er en bra hverdagspust i fokus. Altså hvordan du puster i hverdagen, døgnet rundt! Pusteadferden vår er grunnlaget for god helse og harmoni og hvordan vi puster påvirker alt som skjer i kropp og sinn. I dette kurset vil du få en forståelse fysiologisk hvorfor pustemønstret gjør dette. Bevisst pust er stressreduserende teknikker og øvelser for å optimalisere pusten. Å integrere optimal pust i hverdagen er en god helseforsikring og ettersom vi har pusten med oss hvor vi enn går, kan vi pustetrene hvor og når som helst, og etablere nye vaner på en enkel, billig og effektiv måte. Bevisst pust dreier seg ikke om store endringer i livet og med enkle verktøy og teknikker kan vi påvirke vår helse. Pris: 2000,- for 5 ganger á 90 min. Inkludert i priset er boken; "The power of your breath" og produktene for pustetrening, Relaxator og "Sleep tape". Begrenset antall plasser - maks 8 deltagere per kurs. For mer info:
http://www.bevisstpust.no
 
Bevisst pust kurs på Kjelsås:
Torsdager kl. 12-13.30  26. okt. - 23. nov.

 

 
Du kan også avtale en privat konsultasjon med Medisinsk Yogaterapi og/eller pusteteknikk. Du vil da få et skreddersydd  yogaprogram og/eller veiledning hvordan du kan optimalisere din pust som er tilpasset deg og dine behov.  Vi tar utgangspunkt i der du er akkurat nå gjennom en kartleggingssamtale. Dine ønsker, styrker og utfordringer vil legge grunnlaget for programmet som du enkelt kan praktisere hjemme.
 
                                                       mDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mob: 99492767

 

 

 

 

 

 

 

Meld deg på kurs her

Enkel og helsefremmende behandlingsform

Kurspåmelding